Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

erm..nampaknya
hari ni aku tak menulis cerita yg panjang2..
dari awal lagi aku ada group discussion
after that, aku g layan facebook aku..
biasa la...baru nak belajar..
nampaknya aku dah pandai sikit2..
hehehe...rasa tak lengkap lak klo aku tak upload gambar..
jap ar..aku nak pilih gambar dulu..
yg mana satu aku nak upload erk...ermmmmmm
aik..apasal lak aku upload gambar ni??
hah...tuk pengetahuan korg..
sblh aku is eddy, serina, n mai..
ni lah kawan2 aku kat ums..
sama2 berjuang dalam program SEMEGA
memang program SEMEGA kat ums ari tu sgt best..
aku yg mencapap kat sana pun sgt la dialu2kan leh dey all..
thanks guys of SEMEGA

aku suka dengar lagu tema SEMEGA UMS..
best dow!...klo korg nak dgr..boleh je..
(click here)

miss u guys..

~boy~


Leave a Reply