Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Archive for April 2010

halo member2 bloger sekelian...sekali lagi aku muncul utk mengisi ruang sepatutnya aku isi ki3..
lately, memang agak busy ngan tugas2 kat opis..huhu
so, dikesempatan ni saja la aku nak bertegur sapa ngan kalian semua...
sejak dah menjadi pasif ngan benda2 alah...memang dah terus tak 'berkarya' la gamaknya...wakakaka
tapi sayang...coz..byk gak cerita2 yg x dapat dikongsikan...klo dulu, ada jew cerita yg nak diceritakan...gitu...
satu aku nak gitau...berat badan aku dah kembali naik...kahakahakah
xda kaitan langsung ngan entry kali ni hahaha
orait...tu jew...
daaaa....