Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

This is my first time to write down sumtin into my blog by using my m0bile phone..quite complicated la but its ok then nothing.. Haha so, its easy la for me to update my blog anytime hehe

Well, sempena bulan pose ni.. I like to remind to you guys that increase ur amal ibadah..tambah2 la pada 10 mlm trakhir ni..ki3

Korg beraya katne tahun ni? Baju raya dah beli ke? What colour? Hehe
This year also,i ll be beraya at my kg.. Dah puas beraya diperantauan so, x nk lepaskan chance ni..who knows kan, in future i ll be a perantau again.. So, take the chance la kan hem.. Baju raya aku dah beli,then i choose to wear brown colour.. Hehe so chumill...hehe later i upload.. Sepatotnya ak cuti 2hari je..tp aku pulun mintak smpi 1minggu.. Wow! Start 9-19 sept.. Lama 2..ki3 suka..suka..suka!

Leave a Reply