Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Sejak mengenali fB dulu..ia mcm dah menjadi satu trend masa kini utk berhubung antara satu sama lain.. Trend brsms pula dah tidak sepopular dulu.. Begitulah kecanggihan dunia tanpa sempadan yg sgt cepat berkembang.. Ntah apa lagi lepas ni..

Hehe yg aku mengarut ni bkn apa.. Saje nak kaitkn diri ini dgn benda2 canggih ni.. Berjinak2 dgn dunia fb pada thn 3 semestr 5, di mn pd ketika itu myspace,friendster, tagged lebih menyerlah..hehe ok, skg ni aku nak brjinak2 ngan twitter plak.. Nape ngan fb? Emm..kat fb 2 dah ramai kenalan, skg nak cr kenalan diruangan twitter plak..hehe mmg xnak ketinggalan tol aku ni..

Dulu,gara2 friendster, sanggup beli laptop then online di library umt smpi pagi2 buta..skg ni, sanggup beli broadband pulak.. Hem.. (geleng kepala) pastu, bila broadbnd lembap gila.. Sanggup pulak subscribe clcm broadbnd utk online guna tepon..

Kalu nl pikir balik, mmg benda2 canggih ni wat habis duit jew..tp nak wat camne, benda2 alah ni dah mcm satu keperluan pulak dlm hidup.. X tahu la pndpt org laen camne.ki3

One Response so far.

  1. zetty says:

    betol2...sy sokong....benda-benda nie..klu xde dalam hidup mesti dah rase mcm ad yang kurng....sebab ia dah masuk dalam kehidupan kita sekarang nie...

Leave a Reply