Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...


Assalammualaikum...
Ya Allah...macam dah lama gila aku tak menulis sejak2 aku dah menjadi anak kampung ni...
dah jarang-jarang aku online beb...huhuhu
sangat2 rindu dengan dunia blog...
rindu nak baca post2 kawan2...huuuu
tapi apa boleh buat....
takdir aku dah memang begini...
kejap ada kejap takda...
tapi thanks kpd kwn2 yg tak bosan2 singgah ke blog yg usang ini...
thanks jg kpd mereka yg tinggalkan pesanan kat shoutbox aku...
aku hanya online sekejap semata-mata utk melepaskan rindu kat blog ni...
ok...tu je...
klo ada umur panjang aku on9 lagi...


by:
mr.K

2 Responses so far.

  1. update la blog lg weiii. bkulat sy tggu :( da la lama x chit chat. =.=''

  2. angloko says:

    lama x menjenguk ke sini.. hehe..;p

Leave a Reply