Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam. Here we go. Berikut adalah pemenang top 3 yang telah dipilih sebagai pemenang. Kepada mereka yang dah terkands di ten gah jalan, jangan kecewa. Korang boleh cuba next time. And also thanks for join my contest. But then, so sorry to make you guys dah menunggu lama untuk mengetahui result ni.

Tempat pertama: Ialah number 43 (click here)
Tempat kedua: Ialah number 24 (click here)
Tempat ketiga: Ialah number 76 (click here)


Ok...kepada para pemenang..anda diminta untuk menghantar details anda seperti nama penuh, alamat surat menyurat, no.tel (jika perlu), dan lain-lain ke email ini writetoboy@gmail.com. untuk penghantaran hadiah. terima kasih.

Atau pun, korang boleh send details tu ke entry ini, (jangan risau, saya janji details tu tidak akan diapprove untuk privasi korang).

















Keputusan pengadil adalah muktamad.

7 Responses so far.

  1. congrats utk semua pemenang! ^^

  2. EZAN IDMA says:

    omaigod! i won! haha ;D tengkiu so much Mr.K!! lebiu!

  3. EZAN IDMA says:

    already sent. kalo ade pape yg kurang infom ye :)

  4. Cik Shiqa says:

    yeye akak menang.hehehe tq very much.. nanti akak send detail kt email. belanja makan pon bolehhh.hahha akak skang dah pndah d TM wawasan Plaza :)

  5. waaaaa....menang pulak..ngeee..maseh!

  6. jemput join GA yang saya anjurkan

    http://contestheartyz.blogspot.com/2011/03/my-1st-giveaway-zue.html

Leave a Reply