Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam. Hye...lama tak update. Ada yang rindu aku tak ni??? hehehe puihhh! perasan nak mampus. Sila bagi penyepak. hahaha Well, hari ni baru dapat online. Sebabnya hari ni aku keluar pergi KK. Jalan-jalan jap. rindu pulak kat bandaraya KK. hehehe

Baiklah. Hari ni aku nak umumkan top 10 bagi contest pantai yang aku anjurkan tu. Minta maaf la banyak-banyak ya sebab terlalu lama untuk aku umumkan sepatutunya apa yang aku kena umumkan. Tapi oleh kegrana terdapat masalah yang aku tak dapat elakkan, so segala-galanya terlambat. Sorry sekali lagi ya.

Baiklah. Berikut ialah gambar-gambar yang terpilih untuk jadi juara, tempat kedua, dan ketiga.











Tahniah kepada yang tepilih ya. Kepada yang tak terpilih tu jangan sedih-sedih ya. Bagi pihak penganjur, gambar yang dipilih oleh pengadil yang dilantik ni semua cunu-cun. seperti ada cerita disebalik gambar yang diambil tu. terbaiklah., Cun tak gambar-gambar ni semua? Bagi aku...ok la... pengadil memang bijak memilih. Daripada 10 gambar tu, aku sendiri pun tak tahu lagi gambar mana yang akan mendapat top 3.... Ok...sila tunggu ya..

8 Responses so far.

  1. kyoo reza says:

    tahniah sume yg terpilih top 10

  2. weeee,gambar cikzatie dekat atas sekali ^^

    thanks Mr.K~

  3. wah...da kuar untuk top 10...tp saya xterpilih...nak wat cammana, xder rezeki katakan..apa2 pun, gud luck ek untuk top 10

  4. wink2..tak tersangka saya termasuk dlm list..hehehe..tak sabar ni nak tunggu keputusan top 3 lak!

  5. fa10 says:

    tahniah buat top 10!!!
    klik ur nuff.

  6. shaz says:

    nebes tunggu result ni :)

  7. aik? plek tu klu gmbor saye ade wahai mr.k tersenarai top 10 lagi tu.. adehhh...

  8. taniah kepada pemenang..

    xsangka saya de dalam senarai top 10..

Leave a Reply