Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam. Lama tak online dengan laju. Memandangkan aku ada kat area pekan so nak amik kesempatan la mengonlinekan diri dengan laju. Apa khabar kalian semua? Amacam study? Amacam awek korang? Balak korang sihat? anak-anak korang sihat?? Parents korang? hehe (kalau semua nak tanya, jenuh nak tulis ni...heee)

Sebenarnya aku nak g berurut ni.. Nak cari yang baik punya...hee.. nak urut yang tutttt....hahaha... takda la weyh! aku nak urut buang angin jer. Nak amik kesempatan ikut akan aku g urut anak dia.. sebab susah nak buang air besar. Katanya. Aku lak??? Memandangkan aku dah aktif semua main takraw kat kampung, so memang sakit-sakit badan..So, nak buang lenguh-lenguh ni, and nak ringankan badan...heee

Tukang urut ni hebat. Seorang wanita, cantik...ops! tapi dia seorang nenek ye...amik perhatian itu...haha Kenapa aku cakap hebat? Sebab dia hanya urut bahagian kaki jer...Tapi urutan itu dah merangkumi seluruh badan. Hebat bukan? Dah kelebihan dia. Aku sampai jer kat rumah dia ni, dah ada 2,3 orang yang tengah tunggu turn nak minta urut. Em...terkenal juga dia ni rupanya.

So, sekarang ni memang ada kat rumah dia la. Sabar je tunggu turn.. Ada ramai lagi ni. So, before my turn is coming, better online dulu... Lebih kurang 3 jam je leh online. Yelah aku tak bawak charger. huhu

Hah,korang! kalau nak sihat, jangan lupa bawak berurut. Bukan makan ubat and vitamin je boleh bagi sihat badan. Tapi degan berurut juga boleh menyihatkan badan. Buktinya, kat ibu kota (Kuala Lumpur) tu pun dah banyak rumah urut. hehehe (ketawa sinis)...

One Response so far.

  1. hahaha.
    lauj daa kat kl tu.
    uma urut yang lain.
    bukan urut kat kaki jerk nnty.

Leave a Reply