Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...


Cerita ni pasti ada yang dah tahu, tapi aku nak share juga..mana tahu ada yang tak tahu lagi...heheheh so, silakan la baca sampai habis ok....mana tahu kamu boleh praktiskan kat anak kamu yang duk sibuk nak tahu pasal SEX...

Jayman bertanya kepada bapanya.....

Jayman: Pak, betul ke make love tu best?

Bapa: Ha'ah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

Jayman: Tapi betul ke orang perempuan lagi rasa best?

Bapa: Kalau kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

Jayman: tapi kenapa orang perempuan tak suka diperkosa?

Bapa: Kalau kamu jalan-jalan, tetiba ada orang nak korek hidung kamu... kamu suka tak?

Jayman: Ah'ha kan.. emm.. betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?

Bapa: kalau hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?

Jayman: Kenapa orang lelaki tak suka buat tu pakai kondom?

Bapa: Kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?

Jayman: Wahhhhhhh! Bapa ni pandailah!!!

Bapa: (^______^)

4 Responses so far.

  1. hahaha...terbaik la bapa jayman ni....

  2. AyinAyob says:

    HAHAHAHAHAHAHAHA! GELAK GULING GULING!

  3. macam-macam..huhu

    p/s: sesi membalas jejak tinggalan 3 hari, baru dapat mengonline kan diri lepas berkursus 3 hari..

  4. siti: nanti suh suami ko hafal skrip ni ya..hahah

    ayin: jgn terlampau guling..nt jadi tenggiling..hahaha

    fasihah: wah! lama ko g krusus.. 3hari plak tu..krusus kawin ker? heeee

Leave a Reply