Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Ditulis pada: 13 February 2011

Salam. Selamat malam semua. Memang mencabar betul hidup sekarang ni. Hidup tiada kerja, hari-hari macam rasa kosong saja. Rasanya macam seperti penganggur yang baru lepas habis belajar. Tapi semua ni hanya sementara. Sabar jak la.

Sejak ada di kampung ni. Online memang sangat susah. Aduh.. kalau mau online cepat pun, kena la aku pergi ke pekan. Tapi, malas pula rasanya. Paling-paling kalau nak online pun, bukan tengok apa. Tengok blog and tengok friendster. Tak pun tengok jobsmalaysia.com. Mana la tahu ada kerja datang melamar. huhu

Aku sedar traffic aku dah mula turun sekarang. Dah tak ramai nak lawat sebab aku tak dapat nak balas kunjungan korang. Tahu saja la, nak buka page aku sendiri loading pun sumpah slow sangat. Apatah lagi nak buka page korang. Penat jer buka tab banyak-banyak tapi tak dapat loading. Terpaksa tekan F5 utk refresh berulang-ulang kali. Tu pun kalau rezeki ada dapat la tengok page korang. Tapi sekali nak komen entry korang adooooyai! sangat mengecewakan. Memang tak boleh nak komen. Comment box pulak memang tak loading. Tekanan tol.

But it’s ok for me. Dah tak nak fikir nak tingkatkan traffic buat masa ini. Cukup la kalau dapat lawat blog aku kejap atau dpt tengok perkembangan korang dari (bloggers) dari papan dashboard aku. I really need some space and time right now. Huh… but serius dol. Aku rasa bersalah tak dapat komen kat blog2 yang aku selalu komen and lawat before this. How are you blogger??? Still remember me or not?? heee

Terima kasih banyak-banyak kepada korang yang tinggalkan comment kat entry aku and also kat comment box aku. Appreciate it. But sorry la, memang aku tak boleh nak balas kunjungan korang. Sedihnya.

Cerita sedikit aktiviti aku kat kampung ni. Kat sini memang sejuk, hari-hari hujan, dah la duk rumah papan. Lantai pun papan. Memang sejuk. Tidur kena pakai baju sejuk. Kalau nak beku try la tidur tak pakai baju. haha (melampau siot) haha tak la sampai beku. Tiap petang pula aku keluar bermain. Lama tak turun main takraw. Mula-mula tu ingat skills aku dah hilang, Tapi servis tekong aku tu masih ada lagi. Timang bola pun tak hilang. aku duk try timang guna kaki sebelah kanan 30 kali. I got it. And than, try timang guna kaki sebelah kiri 30 kali pun masih boleh lagi. hehehe tapi setelah bermain 2,3 hari alhmadulillah, dah dapat menyesuaikan diri. Kawan-kawan, sepupu, sepapat, semua pun bagi dorongan. hehe

p/s: teringat kenangan ketika mewakili daerah untuk bermain takraw sehingga ke peringkat negeri Sabah ketika sekolah menengah dulu. Sweet memory.

One Response so far.

  1. sabar2...nanti cover smle traffic..hehe

    waah..power takraw?..cayalah.. =P

Leave a Reply