Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam. Baru aku dapat online!.. Sali tengok comment...Perghhhhh! Banyak gila penyertaan di saat-saat akhir contest pantai tu...^^ thanks for join ya guys. Dah tinggal beberapa minit lagi. hehe

Hari ni juga adalah birthday aku yang ke 25 tahun. Ermm.... Betul ke aku dah 25 tahun ni? puk..puk..puk... (tepuk pipi yang comel ni) haha.. Tahun ni takda birthday party. So, hidup mesti diteruskan seperti biasa. heehee

Hari ini juga adalah birthday blog aku yang ke 2 tahun. Perghhh.... Dah tua dah blog aku. Kalau bela kucing, memang dah beranak pinak ni..hehehehe

4 Responses so far.

  1. eqhaZIN says:

    happy 25th birthday bro!

  2. norma: hehehe...thanks....

Leave a Reply