Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...


Salam. Alhamdulillah, hari ni dah masuk umur 25tahun 1 hari.^^ (perlu ke mention) sila menyampah hehe Contest Pantai tu dah ditutup malam tadi. Sekarang baru siap buat listing. So, list peserta Contest Pantai By Mr.K dah ada kat bawah ni. Korang boleh check samada nama korang tersenarai ke tidak. Korang juga boleh la usha-usha gambar dari peserta lain tu... dan korang boleh nilai juga siapa yang bakal menang. Hari ni dah bagi list ni kat pengadil. Dia akan start mengadili penyertaan korang berdasarkan syarat-syarat dan terma yang telah ditetapkan. So, menang atau kalah tu terima jelah ya. Sebab ni pun contest suka-suka je.

First time wat contest, tak sangka penyertaan begitu memberangsangkan. Insya Allah, nanti aku nak buat contest lagi...seronok pulak ye. Di samping tu, aku leh tambah kenalan. Korang pun leh follow jugak, mana tau ada perserta kat dalam list ni korang tak follow lagi kan...So, kepada mereka yang aku tak follow lagi tu, sila tinggalkan link korang kat entry ni. Aku akan follow terus dan pastikan butang follow korang tu senang nak cari.^^. Tak la nanti terkial-kial mencari kan...^^ Al-maklum la kan..agak busy sket, tambah-tambah baru lepas cuti, byk kerja yang kena siapkan.. Sepanjang cuti tu aku tak leh online. Line tak kuat..huhu.

List peserta Contest Pantai by mr.K:
  1. arep_lockermonth
  2. Biey
  3. akemilurves
  4. Siti Fatimah Fuzz
  5. Noor Fatin
  6. Cik Zatie
  7. Mujahadah
  8. ab@h_Izz
  9. Cute MuM
  10. pengiklanan
  11. eddy syrol
  12. AyinAyob
  13. yat! Amo Titti Punye!!!!
  14. ira mohd
  15. pwincess Lov3y dOv3y
  16. Daniel AdiE
  17. WaNny
  18. Siti Noraisyah
  19. NURUL NADIA ROSLAN
  20. Fanzi Ruji
  21. budak kampong
  22. eb ezrin2
  23. Khairul Amyruddin
  24. Cik Shiqa
  25. Ayah cikLuna
  26. DeLaiLa
  27. wan nurul hezrina abd halim
  28. iekasub
  29. nur ikhyar dee
  30. wiernadriezan
  31. revolusicinta
  32. anithabilchan
  33. ZAHIRAH IBRAHIM
  34. Nadiah Sidek
  35. pieyaris
  36. lurun nauzzi namzar
  37. kyoo reza
  38. Are'Ja_(",)
  39. NorMa aZurA iSMaiL
  40. Nana
  41. islah_nafsina
  42. shaz
  43. EZAN IDMA
  44. tulips etu chinta
  45. pinky
  46. angloko
  47. HadifaR_R
  48. [n] ajiha fuz[i]
  49. sharifah athirah izyan
  50. luqman
  51. HelmyBizarre
  52. ikin
  53. Rezz Fukumoto
  54. Bella
  55. juelee
  56. zoncapriku
  57. mRs sYa
  58. my shaizhar blog contest
  59. tatiana
  60. Fifi
  61. Chekgu Azrine
  62. famjad89
  63. LYA m@m@ ASYA
  64. miemen
  65. Eddy Stone
  66. nurul cunashy
  67. fatin fasihah masnon
  68. bintangbiasa
  69. Mrs. Asida
  70. fa10
  71. MiMie AddNin
  72. shera haifa
  73. Mama Zharfan
  74. h A n Y S
  75. N Athirah
  76. achik yg kuat sgt membebel
  77. ibuayahdamia
  78. syazaa
  79. fiefamohdali
  80. aja_syg
  81. Cik Sara
  82. Mentadak Mentadu
  83. aNis sHazLiN
  84. mie momo chan
  85. cikpunyahady
  86. Ibu Ayra
  87. Sheira

Ok. Keputusan pertandingan akan diberitahu kemudian. Tapi dalam masa terdekat juga la. Bergantung pada mood pengadil.^^

13 Responses so far.

  1. pieyaris says:

    u x follow lagi i tau....huhuhu..kesok ati i tau..

  2. AyinAyob says:

    yeah! listed. teng yaww :)

  3. pieyaris: ok...i follow y now... sori..^^

    ayin: ok..bagus...gud luck

  4. list da ader...
    tp u x follow lagi..
    jom..
    http://lifezheartyz.blogspot.com/

  5. listed: oke...tengkiu boy :)

  6. norma: ok...thanks remind me...heee aku follow ko sekarang

    chinta: orait...^^

  7. fa10 says:

    dah ada dlm senarai...

  8. Mujahadah says:

    mJ ada kat tempat no 7 ! yesssss

  9. :) den pun ado.. hope ada luck.. :)

  10. hurm..still tak follow
    http://luvfiefa.blogspot.com/

  11. ok... i follow u ye..:)

Leave a Reply