Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

kepada kengkawan ku sekalian..
via my lovely blog here...
i wanna wish u guys..
"selamat menjalani final exam for this semester.."
hope u guy will be fine always during this exam season..
ye la...kalo x sihat, camne nak jawab exam...ye dok?
that is da point....chewah!
then...simple words to u guys..
all the best...
besides, i wanna make apologise to all my fwens..
if i did something yg wat u all terasa..
sbb aku ni memang kuat menyakat jugak..hahah
dah jadi habit kan...
sbb itulah aku...

bila fikir sal final exam ni..
that means, tak lama lagi aku kat umt ni...
dulu, 1st time datang terengganu ni...
rasa cam lama sangat nak habis 3 tahun...
tapi bila dah di hujung2 final year ni..
rasa sedey la plak...huahuahua
sbb dah mcm sebati kat sini...hahaha

oh ya...
aku tak amik lagi slip final exam aku..
sbb aku tak print lagi slip penilaian pensyarah..
laptop aku lak wesly bawak p kampus..
slip tu aku save kat laptop aku..huhu
wesly lak habis kelas kul 5 ptg ni..
so, esok la aku amik slip tu..
dah la esok hari terakhir...huh! sengal!

...selamber sudah...

pasal nak jawab exam plak..
of course gua tak prepare apa2 langsung...
gila kan...tapi apa susah..
i will do like what i did for final exam be4 this time...
1 subjek for 1 nite...hehehe
ala...semua student pun gitu...
but i tell u that my subject for this final year...
foh!..there hv a little bit complicated,
pening kepala jugak..memang giler babi la org ckp..
haha...dah tu...aku tau byk subject killer..masih wat bodoh..
well, spt biasa...

...selamber sudah....

hahahaha.....

One Response so far.

  1. GOOD LUCK 4 FINAL EXAM..JIA YOU!!!!!

Leave a Reply