Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Hari tu dalam kenangan..time tu Julie kat Shah Alam, kununnya dia ada reunion ngan kawan2 lama dia..nak ke LCCT tapi takut ikut taxi..hehethen Julie roger aku kat kL..Minta tolong hantar ke LCCT..tapi bukan aku yang hantar..Nidal yang pandu kereta..yelah guna kereta nidal kan...hehe

Malam sebelum nak amik dia kat Shah Alam tu, punya la byk ikhtiar nak fikir...yelah, masa tu kena pulak hari isnin..jalan memang sesak, shah alam tu tak lah jauh..tapi kalau dah sesak memang akan terperangkap dalam 2 or 3 jam jugak..so, satu masalah jugak..fikir punya fikir...so, kami putuskan nak amik dia dalam jam 5 pagi..then, kebetulan malam tu kami kuar round2 kat KL..so, tak balik rumah la kami...lepak2 kat sana sini sementara nak menunggu jam tepat kul 5..

Setelah sampai masa, aku, nidal, ilyas, and rock yang g amik julie..kawan julie yg blajar kat uitm s.alam pun nak ikut kami sekali hantar julie g LCCT..memang bersesak jgk la kami..korang kira la berapa ramai dalam satu kereta. Nasib baik rock duduk depan, kalau dia duduk belakang, alamt memang tak muat...hahahah


Dipendekkan cerita, aku kami pun selamat sampai kat LCCT, juli punya la risau time tu sebab takut beg dia over berat...memang over pun...lalala so, terpaksa bayar dalam 100 lebih (tak ingat berapa)...tapi lebih berat 8kg..nasib cukup duit nak bayar..
So, julie...selamat bercuti dah kita jumpa lagi time konvo nanti..
bye..bye..

2 Responses so far.

  1. ismaq says:

    huhu...rock ader ag kew mon???xblik johor ag??

  2. ~aku boy~ says:

    rock dah balik johor...
    dia dah jadi org kat sana..
    dia balik pon sbb
    parents dia g umrah..
    bapak dia datang amik kat kL..
    hehehe

Leave a Reply