Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Mungkin masih belum terlambat untuk aku mengucapkan
"Selamat Hari Ibu"
untuk para ibu seluruh dunia..

Tapi, aku jauh utk mengucapkan "perkataan" itu
face to face with her...

Aku juga seperti korang semua..
walaupun aku jauh, aku sentiasa ingat kat mummy aku..
semalam aku hantar msg kat mummy aku..
cukup ringkas..tapi bagi aku itu cukup bermakna..

aku: Happy mother's day..mummy..i love u

Tapi tiada respond dari mummy..
takpe la..aku harap dia baca msg aku tu..
Em..mungkin mummy baru buka tepon..
dalam kul 10 malam dia reply..

mummy: Ok. thk you boy. rupanya ari ni ari ibu..

hehe aku hapi bila dapat balasan msg dari mummy..
lantas aku balas..

aku: yap..today is mother's day..

aku sengaja menegaskan hari memang hari ibu..

mummy: ok. anak mummy ingat slalu..

aku: of course i will
hehe

mummy: ok. mami mau tido da ni..slmt mlm

aku: ok mi..good nite

mummy: thks..


Ringkas jew..tapi aku rasa happy..
Miss you mom..
Tak lama lagi aku balik Sabah..

Leave a Reply