Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Malam tadi aku, nidal, and kawan2 nidal g main futsal..memang best i tell u guys..heheh before that, kami p makan kat food court pavilion "syurga makanan nidal kata"..aku pun on jew.. aku makan nasi ayam, and nidal makan kuey tiew..nyam...nyam..sodap! hahaha..

hah! lepas tu baru la nidal plan g main futsal. Habis semua member2 dia g rodger..bila dah confirm semua nak datang, kami p pulak boking gelang.

Tup..tap..tup..tap..kami pun main...hahaha (nak meringkaskan cerita sbnrnya) kami main cukup2 jew..5 lawan 5..mula2 tu aku jadi keeper..bila dah sorang member nidal (haris) ni penat..aku lak ganti...huhu..batu sekejap jew lari2 kejar bola, dah semput hahahaha gila babeng la..

Yelah, selama ni pun tak pernah turun p main futsal. Before cuti semester tu jew la..main ngan member2 course sekali...bayangkan, dalam setahun main 2 kali jew termasuk tadi..mana tak semput kui..kui..kui..

Apa yang yak bestnya, lutut aku dua2 luka..huhu memang gitu kalau aku jadi keeper..memang akan luka sana luka sini..ape taknya, aku dah anggap gelanggang futsal tu macam padang rumput pulak..tu yang sesuka hati aku p terbang sana terbang sini..hahaha nah, sekarang ni...aku jugak yang rasa akibatnya lalala dulu time sekolah menengah pun gitu jugak...lagi extrem kot hahaha.. tapi takpew, yang penting kepuasan..

Skg ni, nidal nak ajak g jogging pulak, nak fit kan badan katanya...aku on jew, tapi masalahnya, mampu ke kami bangun pagi2 nak joging nanti hahaha..


5 Responses so far.

  1. mie says:

    wahh!!!!
    best dapat main futsal ni..
    menyihatkan badan...
    hahahaaaa

  2. bukan nak ajak.. uhuhuh

  3. ~aku boy~ says:

    dah org sms dia byk kali..
    tak pernah balas,
    hehehe

  4. ismaq says:

    hoho...men ngan geng2 mrr2 eyh...jelez sot...jelez3...!!!

  5. ~aku boy~ says:

    ye kot..
    aku pon tak tau sangat sumer ahli mmr11 ni..
    hehehe...arif pon ade main skali..
    ko tau marqey, aku main ngan cemerlang..time jd goal keeper la..
    hahaha..xcaya, tanya hafew..
    next time leh la umt import aku jadi keeper u ol..

Leave a Reply