Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

arghhhhhh....(menjerit dlm hati)
aku try nak wat 3 column layout blog aku 2..
tapi tgk la apa yang jadi??huhu
skg ni mmg ada nmpk 3 column..
tp yg tgh tu nmpk kosong lagi..haha
aku tak dapatnak pindah2kan gedget aku tu..
myb server x ok kot..
(saja menyedapkan hati)

macam lawak lak aku tgk layout aku skg..haha
biasa la...aku bukan budak IT..
aku main edit2 jew code java tu..
aku sebenarnya faham pun tidak..hehe
tapi aku just ikut apa yang kawan bloger aku cakap..
so, setakat ni...baru itu yg jadi..huhu
wlu apa pun, aku akan terus berusaha sampai berjaya hehehe

wait and see!
(dengan penuh keazaman)

skg ni...apa yang penting??
tido dulu...zzzzz

3 Responses so far.

  1. bro... keep your hardwork. faizul memang langsung tak paham coding2 ni. so faizul ikot je guide abang adysham ( http://maysyda.blogspot.com/2009/04/tutorial-overflowscroll.html ). cubela... hasilnya memuaskan...

  2. ~aku boy~ says:

    tq for ur info faizul...
    hehe suke2!!!!!!!

  3. Wah.. Bagus2.. Pejul tlah mnunjuk ajar boy.. Heehee.. Btol tu boy.. Brusaha.. =)

Leave a Reply