Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam pembaca semua...

wah! tajuk nak juga gempak gempita kan...gitu! hehe yelah, asal buka FB dan Blog jer.. Memang meletop kebaboom dengan cerita panas pasal DSRI kan...rasanya, rata2 dah tahu pasal berita hangat hangit ni kan? Nak kata apa lagi.. Itu la takdir daripada Allah kan.. Dia nak jadikan gitu, so gini la jadinya. hehehe Aku pun sebenarnya tak nak cerita panjang berjela-jela pasal berita tu...dah diketahui umum sampai serambi dapur dah pun...hehehe yang aku tahu...kesimpulan dari liputan dan lipatan para blogger dan facebooker mengatakan DSRI dah bebas daripada tuduhan atas "kes-kes" beliau. So, tahniah ajer la.. (ops! aku bukan sokong sapa2 ek! penegasan kat sana) hahaha 

Baiklah tuan-tuan dan puan-puan ye..seterusnya kita masukkan sedikit garam, rempat ratus, bunga cengkih.... (Eh! apasal dah jadi Chef Wan lni!) hahaha...silap-silap..hahah...Melawak jer...hahaha

Ok..ni! aku sebenarnya nak umumkan dan mengingatkan saja yang Proses Penghantaran Borang BR1M akan ditutup esok jam 5PM... So, kepada mereka yang belum lagi menghantar borang permohonan tersebut..sila hantar dengan pecutan yang semampu korang ya...Sebab, selepas esok...semua permohonan tidak akan dilayan..Sorry ek! tanda tangan aku dah mahal dah lepas tu...kalau nak minta sign..meh! aku sign kat dahi korang ye..minta kat approve kat MoF sana...he3...dah tempoh sebulan kena bagi..last2 minute baru terhegeh2 nak minta sign aku...tak mau! tak mau! hahahaha 


penat dol menunggu dalam ruang bilik mesyuarat tu. datang orang je aku dah jadi pelakon hebat...buat muka sehabis macho, cute, chumil, manis, bagai...sbb orang datang nak minta sign kan...hahaha (mahal gak sign aku rupanya)  padahal...epenatan + mengantuk bagai...hehehe


OK...thats all...be hurry before late ok! gitau org2 kampung ea! hehehe 


Leave a Reply