Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Hik3...ternyata...walaupun takda komen...but i know i got silent readers kt blog usang ni...em...ternyata, masih ramai yang singgah walaupun hanya beberapa orang... rasa seperti dihargai gitu...muah! Padahal...aku sendiri pun menjadi silent reader kat blog2 member...hehe confirm la dorang tak tau...so, here the prove...hehehe can u see the picture? well...thanks to my readers yg sudi datang baca ye...even entry tu baru je aku post..love u guys...


Macam biasa...bila aku buka blog...ada la beberapa blog yang aku review kejap2 and read their latest entry...ermm...byk yg aku missed..kdg2 klo tajuk yang menarik perhatian tu memang aku click... bila dah baca, ada juga la aku bangga dengan pencapaian kawan-kawan blog semua...alhamdulillah, korang dah berjaya and dapat apa yang korang nak..proud to know that..korang memang awesome!!! Wish korang sentiasa success... amin...



heart bits says: seronok jadi korang...

Leave a Reply