Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

BLOG LIST PERTAMA AKU >NIZAM ZAKARIA<

Yeah! akhirnya aku aku dah letak blog list aku yang pertama...Sebabnya...hari tu aku berniat, kalo aku jumpa blog yang ada letak nama blog aku kat list dorang (sidebar)...aku akan letak balik blog korang juga dlm list aku..heheh so..kebetulan aku wat review kat satu blog ni...and tgk2...ada blog aku kat list dia...so, aku grab dia ters..zapppp! gitu...hehehe klo korang nak tau...dia ialah...blog NIZAM ZAKARIA 


Em...thanks ya dude coz sudi bubuh aku kat list ko ek...hehehe Aku tahu...mesti ada antara korang yang letak blog aku as korg punya list kan??? (hahaha...penuh yakin siot! puiiii) hahaha...so, kalo ada kan...(klo ada la) korang gitau la ek...aku takut aku terlepas pandang...sebelum aku bagi limit berapa blogger boy and blogger girl yang au nak letak baik korang gitau!!!...hik3...so, kirannya nanti aku akan jadi pembaca setia blog korang..gitu! hehehe


p/s: lis blog aku tu dah lama kosong...hik3

Leave a Reply