Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam semua.. apa cerita korg? harap2...terbaik blake...hehehe 


Hari ni, aku tak kerja..so, plan g kuar jalan-jalan kat bandar kota kinabalu...yang tak syoknya..aku jalan sorang-sorang jer..adeh! sangat bosan...


Perkara pertama yang aku buat bila sampai kat KK, aku terus g celcom centre..apa lagi kesnya...bayar broadband aku la yang tertunggak.. RM200 terbang...fewwwwww....


new hair~short spiky
Lepas selesai kat sana, aku terus p centre point a.k.a CP..niat kedua ni aku p gunting rambut...emm.. sebulan rasanya tak gunting rambut..dalam sebulan tu, aku gunting rambut orang ada la dlm  4 orang...hehehe ok la...terbang lagi RM20 (berbaloi tak?) emmm....


novel 
Hah!...lepas jer habis gunting rambut kat ground floor...aku terus round-round CP.. Then, aku masuk plak kedai Eaton.. niat, nak window shopping jer sebab teringat time skolah dulu, bila outing mesti nak beli pen baru haha.. But unexpected was happened.. aku beli novel kot! hahaha pastu novel BI plak tu.. (apa mimpi aku semalam ek?)... 

Ntah la...aku macam tertarik nak beli novel alaf 21 ni..cam best jer jalan ceritanya bila baca kat synopsis (faham sangat) haha tapi, terlintas niat dalam hati..."memandangkan aku dalam proses mahu memantapkan penguasaan BI, so aku beli novel ni semata-mata nak improve English aku" Insya Allah. Sebenarnya, ni novel pertama yang aku beli..harga RM30 (RM15 satu). Perghhh!!

product bata
Kemudian, aku nak sampaikan hajat aku yang seterusnya tuk beli kasut kerja..niat dlm hati..tak nak la beli yang mahal-mahal..yg penting selesa dan smart dipandang mata..gituh! hehe tapi yang lucunya...aku p test semua kasut yang mahal-mahal dulu (amik feel gitu). Alih-alih aku pilih kasut yang murah jer..hahaha RM69.90 + stokin RM9.90 (tak mahal kan)... 

maybe sales girl berkata-kata dlm hati "hampeh tol mamat ni, habis dia test kasut yang mahal2 tu...tapi, beli yang murah jg...adoii" hahahaha Lantak la ko sana.. customer is always right ma.... hihihi...

Em...lepas ni bila plak hajat aku yang INI akan tercapai agaknya ek...huhuhuh 



note: berbelanja untuk kepuasan ke keperluan?? emmm meh kita fikirkan bersama...

4 Responses so far.

  1. 200??
    berapa lama tak bayar tue?

  2. idea yg baik beli novel BI :D

  3. Lelaki ini: emmm...3 bulan...hehe

  4. sarul: mari membaca... hehehe

Leave a Reply