Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

akhirnya dapat juga aku post gambar time dinner ari tu.. even byk lagi yang aku tak dapat nak post disebabkan oleh masalah2 yg tak dapat dielakkan...gitu..


gambar aku ngan ayie

amik gambar bersama lecturer...samuk!
ngan maz


ngan yaya
ngan carol
ngan kuan
ngan shan

geng2 semeja
noh tgh wat psmbhn time formal..
lagu "cinta seorang teman"
persembahan time tak formal

ngan chubby
pooori churiya...pooori changena..heheh

ngan ahli group esimen aku yg best..


bergambar ngan en.nazli (lecturer ktorg)
tak lama lagi dia continue study kat a.s

ngan nithya
(satu2nya student indian dlm kls aku)

faizal,ayie,aku,anis,bihah,kak long


ok...tu jew...sowi r..
aku tak dapt nak upload gambo byk2..
mls nak tangguh2 lagi...lama bebenor nak upload benonye...huhu

daaaa....muah!
msti dinner ni jdi kenangan...













One Response so far.

  1. ~aku boy~ says:

    aku suka time dinner tu...
    best...
    yg cun tambah cun..
    yg kacak tambah kacak..
    hahahaha

Leave a Reply