Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

lai...ni kew soalan yg ko bagi tu????
tapi tak pa la klo buka pun...byk jgk soalan yg best2 utk dijawab...hehehe
lagipun, myb dgn cara ni...kawan2 aku akan lebih tahu perangai aku yg sebenarnya hehehe...
jom...mulakan menjawab soalan2 si alai...

1. Tanda2 kamu badmud?

# klo aku bad mood aku, lebih suka diam..biasanya orang akan nampak muka aku berubah klo aku tangah badmud ni. klo orang bergurau time aku badmud..siap la dorg leh aku..

2. Tanda2 kamu marah?
# sama mcm aku bad mud...tapi biasanya aku akn cari kawan yang paling aku rapat, then aku ceritakan apa yg aku tak puas hati ttg sesuatu tu...

3. Tanda2 kamu sinting?
# ntah...ermmm..biasanya aku akan buat perkara yang buduh2, menari dgn step yg susah, menyanyi dgn suara yg kuat, berjalan sorg2 ke arah yg tak tau arah tujuan

4. Tanda2 kamu malu?

# aku akan duduk diam, dan aku akan cepat berpeluh, even aku duk dlm aircond sekalipun..

5. Tanda2 kamu sedang cemburu?
# aku ni susah ada rasa cemburu...hahaha ya kah?? tapi bila aku rasa cemburu...aku pendamkan jew...aku tau suatu hari nanti aku dapat juga apa yang aku cemburukan tu...hehehe

6. Tanda2 kamu sedang sedih?
#aku lebih suka bersendirian, cari ketenangan...biasanyan kawan2 aku tau aku sedih....sebb aku ni suka bercerita....tapi bila aku tiba2 diam tu dorg mesti heran...hehehe


7. Tanda2 kamu tengah gumbira?
# aku akan jadi hiperaktive...hahaha memang semua yang aku buat aku akan sempurnakan dengan cepat.....

yeah!...akhirnya habis jugak soalan yang si alai bagi ni...
amcm lai??? berapa markah ko mok kasi ni???
heheh

3 Responses so far.

  1. erm aku bagi 10 markah...heeee2
    sebab ko skema betul..warna n jenis font tu aku rasa ko ambik ja dr blog aku..sebenarnya ko blh tukar ikut suka hati ko..yg penting soalan n jawapan ko jak...wah,bnyk pla aku komen ni..heeee2

  2. hahaha...
    mana la ku tau lai..
    aku men hentam jak ni...
    haha...

  3. heeee2..
    nda pa..
    lain kali kalau
    ko kena tag lgi
    kau tau sdh mcm
    mna mau buat
    cahyooo2

Leave a Reply