Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

erm...aku tak tau nak cerita apa plak kali ni...tapi bila aku check my pendrive..aku nampak gambar2 time kami nak wat show tarian sabah and sarawakkat dataran shahbandar kuala terengganu...itu adalah show pertama kami time masuk semester 6...apa yang specialnya tuk show kali ni...tarian tu kami cipta sendiri..lagipun senang jew..without guru tari pun...its okey...huhu tapi org yg bertanggungjwb wat tarian tu is WESLEY J...huhu at least...tu show yg org bayar paling mahal...kira berbaloi la jgk tuk kami semua...heheheni adalah antara penari2 tuk show malam tu...sebenarnya..show malam tu adalah sempena pertandingan akhir nyanyian lagu rakyat terengganu..time ni kitorg berdiri kat dataran tu tuk majlis pembukaan...kat depan kitorg tu ada la kumplan silat sdg bersilat...semangat siot...takut jak kena kitorg yg tgh berdiri tu...mana la tau kan tetibe je dia g terajang..hampeh kitorg....memang aku akan balas sepak terajang jugak..mana mok kalah beb! hahaha ke aku bawak dorg berjoget...huhu pilih dua option tu...
sambil tunggu turn kitorg nak menari...
sempat lagi 2 minah ni pose kat dataran...
yg jadi mangsa amik gambar...sapa lagi..
aku lah huhuhuhuhu!
ni time angela nak bgmbr ngan peserta pertandingan nyanyian tu..
siap suh tgk camera gik..tapi sumer wat bodoh..
malu konon...hehehe
time ni la rezz busy ngan sms sana...sms ni..
aku pun apa kurangnya hehehehe
korg tgk make up rezz tu...
skali aku bubuh byk2 foundation..
nah...mcm bukan rezz terus...hahahaha
selain kami...penari dari muzium trgganu pun wat show gak...
cik tina and en.ameen pun ada jgk...
en amen bukan penari time tu ar...
tapi dia driver kami huahuahua
jgn marah en.ameen.....
tgk la gadis sarawak ni...
dah penat kot...layan msg la plak...hehe
ke mata tu yg berat sbb make over.....hahaha
ni anis suraya tgh wat persembahan nyanyian...
lepas dia wat persembahan...
kami terus amik gambar sebagai kenangan...
nampak tak dak kecik baju kuning kat sebelah kanan tu..
dia salah seorang peserta nyanyian pd malam tu...

ok...foto shoot timeeeee.......hehehehe
turn disabella lak..
tgk versi edited kat gambar paling kanan...
hehehe cun tak????

(aku try upload video tarian kami malam tu..
tapi xdapt huhu mybe ada masalah ngan server kot..
aku nak upload foto time kami menari lak takde...huhu
takpe la...harap maaf ye...hehehe skema)


see...ini la keputusan pertandingan pada malam tu...
korg tgk sendiri la erkk..
sape johan...sape naib johan...and sape tmpt ketiga...
aku tak tau pun name dorg...
ok guys...that all for today huhuhu...
i hope you'll enjoy reading my post..
k...daaaa

4 Responses so far.

  1. mmg best kn..dapat juga duit lgggg

  2. syazwaney says:

    wow.. byk gmbr.. mcm bes jak kmurang kan...

  3. ~aku boy~ says:

    hehehe....memang best wani...tapi sekarang ni dah tak seaktif awal2 dulu...huhuhu
    kan rezz..berapa duit kita dapat tu???? hehehe

  4. Belle says:

    hekhekk..
    cantik pla gmbr sa d sini..
    sma jga mcm d tmpt len=p

Leave a Reply