Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Selamat Tengah Malam Semua...
Aku sebenarnya dah nak tidur ni...tapi kerana terlampau excited..aku nak gak kongsi kat korang tentang chat box baru ni...namanya FIBOX...apa yang best??? erm...dari pertama kali buka tadi...memang best la gamaaknya...Thanks kepada Cik Nafisah www.belogkayangan.blogspot.com yang share pasal chat ni...



cik nafisah: nak guna gambar yang kamu upload tu bleh? nak share...malas nak print skrin sbb mata dah ngantok hehe

Kelebihan :

1. Nampak comel ( hehehe x bleh blah)
2. Korang bleh Link blog or FB korg (mcm biasa hehe)
3. Wajah korang kuar kat chat tu..bukan nama semata2.. (Gmbr yg kuar tu adalah gmbr prifile FB korg) kenapa gmbr profile FB? sebab..time nak Sign Up tu...kita kena sign up guna FB...
4. Terbaekkkkkk dari ladang beb!
5. X berat (cepat loading)



Try La! 

3 Responses so far.

  1. fibox memang the best! :)
    sangat disaran kan untuk guna.. hehe

  2. nak like comment korang boleh? hehehe

Leave a Reply