Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Alhamdulillah...setelah lebih kurang 2 minggu menunggu...akhirnya hari ni aku dah dapat email yang aku terpilih sebagai salah seorang peserta dalam GEMS Program.. baru tadi aku check email and tak sempat reply tuk confirmation lagi pihak GEMS dah call aku and told me that i am selected..they asked me to reply the email...aku pun terus reply..heee rasa happy sangat...
Email yg aku dapat tu berbunyi :

Dear Successful Applicant,

Congratulations on being selected to participate in the Graduate
Employability Management Scheme (GEMS) Programme Batch Two (2).

Below are some information with regards to your participation:

1. You are required to report for the Programme on:

Date: 27th June 2009 (Saturday)
Time: 2.30 pm to 5.30 pm
Venue: Havard Suasana Hotel, Sungai Petani, Kedah


Ok...kepada kawan2 yg sama-sama mendapat tawaran kursus nih...kita jumpa kat Havard Suasana Hotel tau...heee

4 Responses so far.

  1. Farhana says:

    Yuhuuu.. Ku nak ikut.. Hehehe.. =p

  2. ~aku boy~ says:

    heee...tq rose..

    farhana...jom ler heee

    tengku fir21 tq jgk heee

Leave a Reply