Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Kawan,

Aku ada satu soalan dan masaelah…

Sekarang ni aku kerja kat , ye ke? hehe
Bila tengah hampir hujung bulan aku makan ,

Nak shopping barang murah selalu kat ,

Bila nak kuat selalu minum MILO cap ,

Bini pakai mekap nak pakai yang ada cap ,

Bila orang rumah bendera merah suruh beli


Barang baby banyak pakai yang ,


Sekarang anak2 tak pakai lampin..kini pamper...

Bila balik rumah tengok anak dok depan TV tengok, yang belajar sekolah tengok

Aku marah suruh tukar pi tengok movie , untuk berita sensasi terkini

Sambil layan TV aku minum dan makan ,

Ahhhhhh......cooooooo........ yang di guna



Teringat esok nak kerja terus pi kilat kasut pakai , pakai baju polo

Nak bagi wangi dalam rumah pakai , sebelum gi dating.....nah....sembur keliling badan

Sambil tunggu date di habis baca surat khabar tempatan baca

Balik rumah letih cari dalam peti ais ada,

Dan yang lebih penting nak cerita masalah ni kat hang pun aku nak kena pakai telefon yang bercap .


FUhhhh…..pening kepala….


Apapun aku tetap BOYCOTT ISRAEL….



P/s: tajuk...takde kaitan ngan entry...hahahahaha

4 Responses so far.

  1. ~aku boy~ says:

    alah...ada logo yg c kuar pulak..huhuhu biar lah...hehehe

  2. iyllienaz says:

    haha..boley2...boycott smua ek..

  3. Farhana says:

    Wakaka.. Alamak.. Aku pun penin jugak daa.. Haha.. Kalo ko tak ckap psal israel tu mmg ku tak dpat nak agak ape mendenya tmpt2 kosong tu.. Haha.. =p

  4. ~aku boy~ says:

    haha...tu la pasalkan haha...klo korang ah faham tu bagus la...at least sampai jugak msg dari abang aku tu hahaha..

Leave a Reply