Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

26/06/2009 1:10pm


LOS ANGELES 26 Jun - Bekas isteri Michael Jackson, Lisa Marie Presley yang juga anak kepada ikon rock Elvis Presley menyifatkan kematian Raja Pop itu sebagai satu insiden mengejutkan dan menyedihkan.

``Saya sangat sedih dan keliru dengan perasaan saya yang bercampur baur sekarang.

``Hati saya hancur bila mengenangkan anak-anak Jackson yang sungguh bermakna buat dirinya dan keluarganya. Kematian beliau adalah satu kehilangan besar kepada semua lapisan masyarakat,’’ katanya yang pernah berkahwin dengan Jackson pada pertengahan tahun 1990-an. - Reuters




Sumber : Utusan.com.my

3 Responses so far.

  1. hurm..
    terkejut gakla mase bace paper kat on9 pagi2 smlm..

  2. hye..
    congrats coz u hv been selected to the GEMS program :)

    eager to know n participate in the program huh? hehe.. so gud luck then ;)

    what i juzt wanted to say here is, FOCUS n u must hv a TARGET in what u ar doing.

    klo nk improve kan english tu, u can do it in GEMS program. we have speaker's corner every morning where u hv to speak english in front of ur own group ;). speak spontaneously hehe.. the best way to practice english is to talk in dat language.

    dlm program ni nti timbalh seberapa byk ilmu pun. jgn malu utk bercakap.speak out loud bro! jgn malu n jgn takut utk berdiri n bercakap d depan semua org k. u will experience dat soon bro ;)

    kita dlm program tu dilatih utk menjadi pekerja yg excellent! dilatih utk jd young CEO n young executive! so don waste ur time if u ar not ready for dat k.

    i harap u x ambik program ni sbb nk suka2 or main2 or sebabkan elaun k hehe ;)

    lastly gud luck to u bro! ;)

  3. ~aku boy~ says:

    yeye...i am ready to take the experience...hehe i will try to speaking in english here...
    i will..
    tq ie3za..

Leave a Reply