Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

"Kata orang..patah tumbuh hilang berganti..tapi hilang seorang kawan susah nak cari ganti..kalau patah hati kerana cinta..memang buat hidup tak sempurna..tetapi dengan adanya kawan even jauh or dekat..sebenarnya itu buat kita lupa kesedihan di hati..walau untuk sementara tapi bisa jadi pengubat diri..Lama tak jumpa tak bermakna persahabtan dah jadi titik noktah..tetapi sekarang ni canggih, macam sms dihantar ni pun dah jadi penganti diri..Harap persahabatan ni kekal sampai mati..Bila terasa rindu, suatu hari nanti kita akan tetap berjumpa dan bercerita tentang kisah lama..tu pun kalau umur panjang... Huh! Rasa rindu tu hebat tanda kita diingati..keep in touch..Heee senyum tau! Perghhh!!!"


Motif? hehehe takde lah...sebenarnya ayat msg tu dah lama aku cipta dan save dlm tepon aku..sbb ape? beberapa hari lalu aku rindu sgt2 kat kawan2 aku...so, aku wat msg tu...then, semalam aku rindu lagi kat beberapa kawan aku yang lain...then, aku sent msg yg sama lagi..

kawan yg gila2

my classmate

ni lagi gila2 semua


P/S: MISS U ALL GUYS

3 Responses so far.

  1. iyllienaz says:

    send that sms to me too,k??

  2. ~aku boy~ says:

    ayoo...i xde number ko la illy..heee

  3. Farhana says:

    Boy yg suke senyum, suke mnyanyi, menari.. boleh laa.. Garang sket, fobia nk mlintas jalan raya dan bnyk lg.. Kih kih kih..

    Ko ke yg karang sms tu??? Heehee.. Pndai ko mngarang yerk.. Pasni tolong aku karang satu surat cinta 10 muka surat plak eh.. =p

Leave a Reply