Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

rasa mcm lama tak up date blog ni...
tgk tu...dah datang dah malas aku..
banyak cerita sebenarnya nak share..
tapi...itulah...malas punya pasal...haha

takpe la..aku cerita luk apa yg dah berlaku..
erm..malam tadi ada konsert sempena minggu mpp umt..
over all nampak ok..biar pun terdapat gimik2 yg tidak
sepatutnya berlaku tapi berlaku..

ada jgk kump2 band yg perform baik..
ada jugak yg perform sederhana...
and ada jugak yg perform..ermm...boleh laaa..

budak2 tarian pun x ketinggalan wat persembahan..
dey all menari menggunakan lagu "aku stecy"
pun...boleh laaa...lagi pun dey ol praktis x lama..
pun menghiburkan audience gak..hehehe
ni antara gambar time band2 tu perform..
sowi la..gambar tak memuaskan...huhuhuh
ni lak gambar aku tgh pegang ular daun..
kecik je...tak best..
klo ular sawa baru best...
angela pun mau jgk pegang ular tu..
tapi dalam kegelian..hehehe
ni pun aku dah berapa kali sound "jgn bergerak"
sebb camera tepon aku ni lambat sikit..hehe
mamat ni pun nak jugak kena gambar..
amik je..tapi tgk ular tu...dah meliar...hahaha
erm...tengah aku nak upload gambar..
tiba2 lak aku nampak gambar 2 org manusia ni...
rupanya pinjam tepon aku nak bergambar..haha
ok2...disebabkan dah ada dlm tepon aku...
upload jelah...
kamu berdua tau kamu mcm apa???
mcm "jani labuh tekangkang, taok sik???"
hahahahaha jgn mrh..
byk2 gmbr korg...gmbr ni nmpk sweet sket..
(tah dah berapa kali kor pose, penuh memori tepon trus)
kahkahkahkahkah

ok...cukup dlu...daaa

3 Responses so far.

  1. Anonymous says:

    huhuh...ada gak pict kami dalam ney...hehehe...
    ko tau ka ko macam apa???
    macam babui ka au...
    xminta izin pun letak pict ni...
    huahuahua...anyway,thankz... sweet btul ko mcm janek labuh berkangkang-kangkang....

  2. QoRy says:

    eeer...ular daun boy...huhuu..
    lau ko mau pegang ular sawa, ada d 1B...skali ambil gambar ngn ular 2 rm10....ala, tmpat yg kita masuk rmai2 ari 2...borneo apa 2...huhuuu....besar....seram sejuk aku nengok, pa lagi mau pegang....hohohooo...

  3. ~aku boy~ says:

    hahaha...
    baboi paduhal yg anonymous ya...
    ingtkan sapa la tek..hehehe
    wei, dah kira baek la aku promote kitorng kat dlm blog mek tok hehehe...kelak ku ganti gambar kitorg ngan jani' labuh yg tersilang kaki...hahaha

Leave a Reply