Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

hehehe..boleh ke tajuk begitu?? tapi memang betol pun...tadi member aku gitau.. dia dapat msg dr member yang lain sal kelas batal ptg ni.. aik! napa aku tak dapat msg dey all?? huhu tak kisah la..seb baik ada jugak yg gitau.. klo tak, memang ulung la aku sorg2 g kelas..hehe pastu, ada plak info dr kwn aku sorg lagi.. test for malam esok pun dah di postpond..hehe best la gitu...dah la aku tak study lagi sbjk tu... erm...sekarang ni aku kat libry.. sepatutnya sekarang ni aku kat kelas..tapi kan batal.. so, layari internet kat sini la aku nampaknya.. erm..bercerita sal libry kat libry erk.. rasanya...sama je ngan libry2 U lain..kot la.. aku pun tak pernah p jgk libry U lain..haha library umt ni telah diberi nama.. Perpustakaan Sultanah Nurzahirah hehe bestkan nama libry kitorg... bukan tu aje..byk lagi nama2 kerabat diraja kat ssini.. dewan sultan mizan la... dewan syed jalaludin la.. erm...apa lagi erk..ah, lupe la pulak.. lau nak tau...lawat la laman we UMT

ape lagi ye..rasenye...takde ape kot..
nak upload gambar tapi tak bawa kabel tepon huhu
tapi macam boring lak takde gambar kan...
jap...jap..aku nak tgk gmbr dlm pendrive aku jap...

huhu...tgh2 aku cari gambar tadi...aku jumpa lak gambar ni dalam pendrive aku...korg tau tak sapa budak ni???
hah, ni la adik aku hehehe... adik???
(mesti korg tanya gitu kan?)
sedangkan aku anak bongsu camne lak ade adik..
tak la...ni adik angkat aku..
razlan nama dia.. suka tul dak ni minta transfr krdt tepon ngan aku..hu3..klo aku byk kdt aku bagi la..
lau aku pun kering, mls aku nak layan..he3
siang ke ye ork (slang tganu)..hahaha
dia ni selalu jgk tido kat umah aku klo aku kat kg..kdg2 tu..aku p tido umah dorg..
biasa la..parents dia pun abah n umi agkt aku..


well...gambar di sebelah ni pulak gambar sekolah menengah aku dari form 4 till upper six..erm, sori la...gambar ni kabur sikit..gambar ni aku aku amik time htr adik aku balik hostel..aku pun tinggal hostel jugak dulu.. ermmm yg sblh hujung dlm gmbr tu adalah dewan sekolah.. kwsn yang luas tu plak tempat kami perhimpunan pagi klo setiap hari isnin..pernah dulu, sekolah aku wat perhimpunan dua kali sehari...even sekolah aku hanya sesi pagi.. cikgu disiplin tu wat perhimpunan sebelum masuk kelas and b4 balik...giler tol..dah la panas..perut plak lapar...boleh plak cikgu wat udg2 gitu..haha tapi biasanya pengawas2 sekolah dapat elak diri daripada berpanas..termasuk aku la..hehe kunun nak g check kelas la..best jgk klo kita rapat ngan cikgu ni.....he2

aku dulu pengawas kebersihan and ketepatan masa..
pagi2 lagi aku dah tunggu budak2 kat pintu gate skolah..
sapa yang lambat aku tulis nama...klo dtg jahat aku,
aku suh dorg lari mengelilingi flat guru...and mesti habis round dalam masa 5minit...
dah lah flat tu luas and jauh..
sapa yang lebih 5minit, ..aku suh plak pungut sampah..
hahaha lawak pun ade..tapi rasa kesian pun ada..habis nak buat camne..dah muke yg same je lambt hari2..best klo ingat zaman sekolah dulu2..hehehe

eh..ni gambar ape plak???
hah, ni la gambar time aku wat latihan industri dulu..
kat Jabatan Pembangunan Sumber Manusia, negeri Sabah..
tgk tu, pose baik punya...
aku ngan member aku je pelatih lelaki...
yang lain perempuan..and semua budak ums, seorg unitar (bj biru)
erm...aku tak ingat sangat nama dorg..
tapi yg penting aku n kawan aku panggil dorng
"mangkong"
haha...aku pun tak tau ape maksud perkataan tu..
tapi tetap panggil gn panggilan tu jugak...
hehehe

(dlm bhs brunei) "bah, atu ngannya tah tuk kali ani..
malas tia ku kan menaip lagi..
luan pjg jua udah ku taip wa.."


daa...
¬boy¬

Leave a Reply