Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

hehehe best tol tadi...kami makan kat kedai wkm (warung kembali merindu)
macam biasa la, kami (aku, julie, ting) makan nasi lemak telur dadar..angela tak join kami sebab ada date kunun....wes plak makan kuew tiaw..dia tapau dari luar..wes baru balik dari bercuti kat pahang...hehe (tu pun nak report ke haha) lau wes tau habis la....larikkkkkkkk!

pas makan kami terus gerak kat pusat karoke depan asrama...
time aku tgh pilih2 lagu...rupa2nya julie dah plan nak bagi suprise besday party kat aku...
ngan kerjasama abg basir (org yg jaga pusat karoke tu)...
memang suprise dorg tu betol2 wat aku suprise...tak sangka siot..hehehe

siap bawak camera lagi..
aku try upload gambar tadi ek..
okey...
ni kek yang dorang belikan..
seb baik bukan coklat..
aku tak berapa suka makan...
tapi kata julie tadi, dia nak belikan warna pink...
ish...apakah?
katanya...saja~~







ni tengah potong kek..
begetaq tangan aku..
coz still in feel "suprise"
hehehe

huhu....lambat tul upload gambar ni..
actually, besday party aku ni diwat kat bilik karaoke "bilik A"...actually, bilik ni memang bilik fav kitorg...sebab sound dia best..setiap kali karoke...memang masuk bilik tu..

kami memang biasa ngan org pusat karaoke tu..
best sebab dorang memang baik..
baik mcm mana? erm...baik la..
setiap kali kami g karoke...msti abg tu bagi free..even ktorg nak bayar...actually...satu lagu RM1..




erm...
yg kat tengah tu la julie..
mata sepet tu lak ialah ting..

gambar ni diambil time aku nak potong kek tu..
heheeh

erm....korg nampak tak bibir aku tu..
bengkak kan?? huhu tu nasib tak bengkak sangat..ari tu lagi bengkak mcm itik..hehe
aku alergik sea food..
sebab tu bengkak hehehe
lucu!

erm...sekali lagi..gambar tu lambat nak upload...huhu
apelah wireless umt ni..(ewah..nak salahkan wireless lak)...
lau TNC tau...mati aku....larikkkkkk!
eh...apa kaitan TNC lak....bingung...bingung...

ok...tu la abg basir yg pakai beg tu...
hujung sekali tu lak wesly anak juntan (full name)
hehehe
abg basir tu nampak je muka ganas...
tapi baik...mula2 kenal dulu..kami panggil "abg operasi"...adalah sebabnya knp kami panggil gitu...hehe
bak kata dato' siti nurhaliza "biarlah rahsia"
kahkahkah
well,abg basir la yang sponser kek and air2 tu..
thanks bro..hehe



okey..ni lg sorg....member abg basir..
erm...x ingat lak sapa nama dia..
(actly x pnh tnya) kenal gitu2 je..
dia merangkap pembantu abg basir..
(ye kot) suka hati je aku bagi title kat dia haha
sowi la lau tersalah..hehehe









ok..julie pun nak amik gambar ngan bro ni..
actly...ni gambar yang aku snap kali ke2..
sebab 1st snap..bro tu tak senyum..
then, gambar ni kira better la..
hehehe
iye ke better..
lucu sikit abg ni...
time kami tgh menyanyi kat bilik..
dia sengaja g pause lagu tu..
or ulang semula..mentang2 la dia yang control..
nak kena abg ni! hahaha


baik la...bermula la episod menyanyi..
ni julie n ting nyanyi berduet..
hehehe
tinggi tau lagu ni..hehe tapi biasa la..
lau pempuan yg nyanyi lagu lelaki..
key jd low..hehehe








ni lak aku jadi back up singer tuk wesly..
hehehe kunun la..

korg tgk tu..
klo wesly yang nyanyi..
memang penuh perasaan giler...
alamak..mengumpat lagi...
lariiiiiiiiiik!!! hahaha

hemmmm....
upload gambar nampaknya dah semakin laju..
sebab rami dak dah naik p tido..
heheh dah kul 2.23 am..patut la..
kami ni biasa la..lepak kat kiosk ameen..
memang naik kul 3 or 4..hehehe nanti aku cerita sal kiosk ameen ni...peniaga yang berjaya..he3
baik la...dah tiba turn aku menyanyi hehehe..
semangat! semangat! hehehe
aku nyanyi lagu ape erk time ni..
lupa dah aku..
banyak jugak lagu yang kami nyanyi..
and semua lagu free..hehehe
sekali imbas...muka tu mcm nyanyi ngan penuh perasaan..
hehehe..tapi mengumpat wesly...padahal sendiri pun sama..
hahaha

ok...dah..tu jelah yang aku nak ceritakan..
kawan2 yang baca blog ni...
jangan lupa comment tau..
gitu..






eh!...b4 aku blah..
aku nak upload gambo kek dalam versi terang..
hehehe
nampak tak???
simple but sweet...

ok guys...
wa chow dlu..
hv a nice dream yah...

~boy~

One Response so far.

  1. Farhana says:

    Aku dah sampai sini.. Hak hak hak.. Boleh lak ko nyanyi tuh.. Saje jek kan wat jual mahal dgn aku.. Uwaaa..


    Wah.. Mcm muka chinese lak aku tgk ko.. Huuhuu.. Comeyyy.. Macam aku gak.. Wawawa.. (maksudku muka bkn badan.. wakaka..)

Leave a Reply