Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...


ok..ni 1st time aku ade blog..
rase bangga plak sebab dah ada blog sendiri..
hehehe...
memandangkan hari ni hari jadi aku yang ke 23tahun..
so...bermulalah cerita baru untuk hidup ini...
actually...mcm tak best je jadi dewasa ni..hahaha

tak sabar nak menulis untuk cerita seterusnya..
banyak cerita yang nak dikongsikan...best pun ade..tak best pun ade..
hehe..ok...

memandangkan perut aku dah lapar...
aku nak naik dulu..
solat magrib..pastu, kuar g makan ngan kawan2..
pas makan nanti kami plan nak g karoke..jom!

tadi sambil aku on9...aku bergayut ngan member rapat aku....mahani nama dia..
tapi aku suka panggil montoya..hehe...ada le dalam 45minit aku bergayut ngan dia..
tak kisah pun, call free..hehe

ok...jap g bdk2 tu (member nak g mkn mlm ni) balik dari atm..
nanti lambat lak g makan...
daaaa

tak sabar nak sebarkan blog ni kat member2 hehehe

~boy~

Leave a Reply