Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Wah!!! dah lama tak upload gambar dalam blog ini..heeee
Nak memperkenalkan satu-satunya anak buah aku yang istimewa..
heehehehehe namanya
NUR UMAIRAH BATRISYAH (Tisyah)
TARIKH LAHIR : 10.11.2009
Means dah nak masuk 1 tahun dah dak ni...hehehe

dia suka baring kat leher mscam ni sambil tgk tv kat depan

Tisyah ni memang sawan bergambar...terus je senyum lebar kalu kita nak amik gambar

Heee..cumil tol cara dia senyum hehehehe

buat muka selamber pulak dia..

Gaya seorang modeling...hik3

Leave a Reply