Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...


Wah!!!! tak sangka...anak buah aku dah berumur 1 tahun...
hari ini hari lahir dia...
so sorry baby..uncle boy x dapat balik kg...
ada banyak kerja di KK ni...huuuuuuuuu

Hah...ni la wajah tisya di awal kelahiran beliau..hik3

Kan aku dah cakap...tisya ni special...
korang focus betul2 pada jari tisya...
tisya hanya ada 8 jari..4 kiri dan 4 kanan..

eeee... Geram tol...suka tol posing kalo kena gambar..
cute beol...hik3 chumilllllll~~~~

Kepada Anak buah Ku..
Uncle Boy doakan semoga tisya menjadi seorang yang berjaya pada masa hadapan..
Jangan nakal2 tau...nt uncle bagi hadiah kalu balik kg..hik3
I miss U...nt kita main sama2...
Salam Cium utk tisya...
muahhhhhhhh!~~~


2 Responses so far.

  1. POSH76 says:

    Happy Birthday comei sgt !!!

  2. ~aku boy~ says:

    aha...
    comei kan dia...hik3
    nak jgk p lambung2 dia...
    pastu suka dgr cara dia ketawa...

Leave a Reply