Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Korang tgk la...hari ni je pendapatan aku dah bertambah
baru beberapa hari je...hari je berjumlah..
$410.00 USD
means kalau aku convert ke RM
1 USD = RM3.11
So, 410 X 31.11 = RM 1275.1 (wahhhhhhh!!!)
masyukkk tak???
klo korang nak gak..korang kena daftar dulu..
pastu korg kena ajak kawan korg masuk skali...hik3 tu jew kerja korg..
klo berminat nak daftar..click kat SINI

daftar...jangan tak daftar... :P

Leave a Reply