Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Kawan-kawn ku sekelian... aku nak share ni satu laman web yg boleh bagi kita duit...aku baru je join.. ada kazen aku suh join...mula-mula tu aku tak berminat sangat..tapi bila dia explain yg benda ni tak perlu kuarkan duit..so aku try la.. korang boleh percaya ke kalo aku cakap yg kawan kepada kawan aku ni (seorang nurse) dah berhenti kerja gara2 dia nak jadi benda ni sumber pendapatan utama dia (tak tau la betul ke tak) kazen aku yg cakap..aku tak suruh korang percaya ko..

Benda ni sebenarnya macam Facebook juga..kita just mencari kawan dan taja dia...bila dia dah jadi kawan kita..automatik kita akan dapat duit.. ni aku sertakan macam mana benda ni berfungsi... :

45 days to monetize your network

You have only 45 DAYS to take full advantage of MONETIZING YOUR NETWORK.

During these first 45 days, you earn TOP DOLLAR as follows:

  • Earn $50 USD in credits for completing your own registration
  • Earn another $50 USD for updating your profile
  • Earn $25 USD in credits for referring friends who register on the site
  • Earn $10 USD for anyone your referred friends refer and who register all the way down to an unlimited number of levels. This is EXPLOSIVE!

All the money you earn is accumulated in your GetinFree Credit Bank. You're allowed to accumulate a maximum of $100,000 USD in credit value.

How to spend your credits

Currency trading

Coming soon:

Open a currency trading account with our world-class Forex broker partner and use your credits to make some real money.

Convert up to $10,000 USD credits into real funds in your currency trading account simply by matching the amount.

For example, say you want to convert $1,000 USD worth of credits.

Just match that credit amount by loading $1,000 USD into your trading account and you'll get a total of $2,000 USD to trade with.

Reverse auctions

Starting 1st November, you'll be able to use your credits in exciting reverse auctions.

Just use your credits to match your purchased bids dollar for dollar and you'll be on your way to easily winning bids for the hottest products in the market.

Lifestyle and family products

You'll soon be able to use your credits for dollar-for-dollar matching on lifestyle and family items such as holidays, online games, electronics, fashion and more!

Sebenarnya.. aku pun tak berapa faham lagi benda ni sbb baru beberapa minit je masuk..hahah kalau korang berminat just click link DISINI

Tak rugi mencuba kawn2...sebab tak perlu guna duit kita pun.. just berkawan macam FACEBOOK.

Hah, satu lagi...cara pembayaran tu aku tak tahu lagi...sbb tak explore lagi benda ni betul2...tapi semua penerangan tu akan dia bagitahu selepas korg daftar... SO, DAFTAR SEKARANG....TAK RUGI MENCUBA!!!!!!

Leave a Reply