Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Wah tajuk macam apa ja kan? hahahaha
padahal aku sebenarnya ada masalah nih...
tadi mr syafiq empunya blog syafiqstatichot dah ajar
camne nak ngedit gambar menggunakan lightroom 3...
so, aku try la mencari2 software tu kat internet ni...
cari sana sini sinun..akhirnya aku jumpa la jugak...TAPI......
masalahnya di sini...bila aku dah start menginstall benda alah tu
and sampai pada satu tahap...dia mintak mende ni...

Dia mintak serial number!!!!!!!!!!!!

So, dengan yakin aku try la lagi mencari serial number kat tenet...kut2 la ada kan?
lepas hampir setengah jam aku menteraikan diri utk mencari..
akhirnya...aku tak dapat cari jugak...hahahahaha
aku tanya la kawan aku kat sini...
mcam mn nak crack serial number...
dia cakap...cari la keygen.. KEYGEN? aku pernah dgr la benda tu..
macam pernah guna gak sebelum ni kot...hik3..
so..aku try la mencari...pastu aku dapat jgk la...
tapi bila dah download benda alah tu...aku try la masukkan
key yang aku dah 'crack' tu kono...
akhirnya......aku tetap tak berjaya........
huhuhu

Jadi, kawan2 yg budiman...tolong lah aku yg buta I.T nih...
Tolong selesaikan masalah aku nih...hua hua hua hua ;-(

*tolong carikan serial number tu..
*klo ada software, apa software tu?

huuuuuuuuu (sedeyyy)

Leave a Reply