Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Ha...yg ni pulak kazen2 kecik aku...
aku menumpang kat umah dorg ni lah...
ada kazen2 yg byk perangai mcm dorg ni kadang2 x boring jgk..
tapi, kadang2 tu bikin panas jgk la...
apa x nya.. sekali dorg dah memekak...bingit bangat! hahaha

dari kiri: aril, ayoi, didi
Ni la askar2 di rumah tu...hahaha

Didi: berbadan kecil...tapi keras kepala...kalo dia nak sumting tu...harus bagi..
kalo tak..bising la dia sambil menangis sampai la dia dapat benda tu..
kdg2 klo parents dia marah...kena balu jgk la..hahaha
tapi balun2 sayang...kata org tua2..
ajar anak tangan-tangankan..(yeke?) hahaha

Aril: kdg2 di panggil baby..anak bongsu ni...makin lama makin nakal...mengikut perangai abang2 dia..
biasalah, budak lelaki..degil si didi..degil lagi si aril ni..ganas sikit..tak suka mengalah..
kdg2..si didi la jadi mangsa penumbuk dia...haha

Kuat makan budak ni tau...minum air kosong apa tah lagi...
selagi tak habis secawan..tak berhenti...em..emm..emm
kalo bergambar no 1...

bergaya pun number 1
cumill nih...
pewwit...gaya seorang hip hop
Nak jew bergaya klo disuruh..hehehehe
Kesimpulannya, ada dorg di rumah mmg x boring..
rumah tu jadi sunyi kalo dorg ni dah tidur...hahaha
so sweet....!~

5 Responses so far.

  1. comel owww ini budak...rasa cam mau cubit² jek...tapi muka takde perasaan...uhuhuhu....

  2. NN says:

    serius mmng cumel cumel

  3. ~aku boy~ says:

    aina: tu ar pasal...cumillltp bikin geram..
    NN: chumil amat...hari2 aku g lambung2..haha sbb geram...ki3

  4. wee.comelnye..
    pp tuh nk geget2 je rase :P

  5. ~aku boy~ says:

    puteri: hahaha...nak gigit??? trauma la budak2 tu nt hahahaha

Leave a Reply