Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Hye kawan2...korang mesti masih tertanya2 ngan post aku sebelum ni pasal jana pendapatan tu.. Ok.. kat sini aku nak post dan share sedikit sebanyak pasal GET IN FREE (GIF) tu...sbb bila saya ajak kawan2 join sekali, mereka mesti tanya apa tu, apa ini dll...so, kat bawah ni adalah perbualan saya ngan org yg lebih expert pasal GIF ni...korg baca la k...

ME: Hye somebody...can you explain this metter??? kwn2 yang aku ajak join GIF ni mesti akan tanya aku... so, boleh tak tolong jawab persoalan ini.. and nt senang tuk aku explain kepada mereka...
1. Sebab apa kita dapat duit sedangkan kita bagi modal?
2. Duit yg kita dapat tu datang (sumber) dari mana?
3. Betul ke tidak benda GIF ni? (pernah tak sapa2 yg dah kasi keluar duit secara cash (kepada yg dah lama join benda ni)...
Please, sila jawab.

Ni jawapan yg diberikan drp yg org yg expert pasal GIF ni..

K Didan Slamenya:
1) same like facebook..sape join early 2004 dlm beta version pon akan dpt mcm nie.. why dapat coz we want to get the traffic.. if facebook xbuat mcmnie we still play frendster,twitter etc.. u want money but still to pay u join others yang menjanjikan 100 dlm fb..sedgkan u must pay it not juz easy to getit.. meng x rugi we juz join it free and we spend time we doit we got the credt bank.. cuba pikir betul2.. everyday average facebooker do facebooking 1/2 an hour to 2 hours perday.. but didnt get any credt bank or any gift.. xder sape yg mrungut even fb buat byk duit disitu..yalah nak maintane 500juta pengguna bkn seng..n why here we got credt bank or gift we r confusing??? dah macm kita bli brg kt mydin n dpt free hadiah kita tanya casher balik..kenapa dapat nie? dah adiah free amikjela..seng citerkan..

K Didan Slamenya:
2) getinfree kita relate ngan ofxworld.com,fxprimus.. cuba fikir.. kalau i n kimon nak wat st social netwok n nak kembgkan st dunia pengguna xkan kita sajer nak buang duit buatkan..n semestinya kita ada kewgn yang sangt baik baru mampu buat getinfree nie..kita dah tahu dah launch nanti pengguna makin besar n mkin byk perbelanjaan yang bakal kita kuarkan if kt berdua sebgi pemilik getinfree nie. sbnrnya how much diorg bg kita nie pon i rasa , lg byk duit yang mreka laburkan untk wat getinfree.. secara logiknya.. we learn from succeed story, facebook since 2004-2010 pengguna 500juta.n everydat,every second now facebook make lots of money.. thats why berbaloi facebook team labur since 2004..skrg berbilion2 keuntgn..sbgi syrk yang besar cnthnya kita mesti pkir jangka pendk n panjg.. one day if kita b uat betul n be the pioneer team kita juga akan jd macm facebook team. untk maklmt lanjut klik pada ofxworld..ada kotak biru dlm gif sblh kanan.. get ur info there.. u boleh searh ofxworld.com juga.

K Didan Slamenya:
3)we r in beta version now..sprt i kata seblm nie.akan ada ruangan debit card n kita boleh apply once dah ader.. buat masa skang kita kumpl credt bank dl.. maximum 100000usd..dah beberapa kwn2 kita dah kmpl 100000usd.. kalau nak play safe tunggu kad ader baru nakbuat i think 45 days akan terlepas..kalau nak cash out duit boleh tapi u mesti ada duit di cash wallet u di gif,gift wallet untk u tkar auction token.. duit di cah wallet tue boleh cash out. credt bank boleh gn 4 cara cam i bgtau td.. take ur time g klik satu demi st ape yang ader di sana u akan paham lagi.. n ingat kita dalam beta version kita kan upgrade dr masa ke masa.

ME:
erm..means klo aftr 45 days kta tak sampai target x bleh kuar ye...

K Didan Slamenya:
boleh.. 45 days nie untk kmpl credt bank.. u add kwn u u dpt 25usd,kwn u add kwn u dpt 10 usd.. macm i dah lebh 45days, i add kwn pon 5usd kwn i add kwn i dpt 5 usd..smpi st ms ia akan trun agie.. 5usd,1usd...1usd,1usd,, n pastu mcm facebook skang add ke edit upload pic ke apeke xdpt paper dah..

So, kalau korang dah faham bagus la...hik3 jangan lupa join and click HERE heeee

Leave a Reply