Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Seperti hari-hari biasa, saya masuk la facebook saya. Kemudian, salah seorang kawan saya ada share video pasal pengakuan seorang melayu gay di youtube. OMG!!! Memang satu pengakuan yang mengejutkan gak...gilo eh. After that, sy pergi la search kat youtube. Tgk komen2 kat sana memang panas beb. Siap melibatkan isu aga lagi. huhu siapa yang perlu dipersalahkan dalam hal ini? Berani betul la mamat ni.. Kena buang negara baru hang tau....!

Apalah perasaan ibu bapa dia, adik beradik dia, saudara mara dia, anak-anak buah dia, kaum kerabat dia, kalau tengok dan dengar pengakuan dia ni. Kat mana depa suma nak letak muka? Tapi tak tahu la kalau mereka hormat ngan keputusan dia ni. Hurm...

Kalau korg nak tgk jgk, (click here) utk tgk terus kat youtube.

p/s: Fikir dulu sebelum ckp.


5 Responses so far.

  1. bodohla mamat nii.. x pikir langsung perasaan family dia.. HUHU..

  2. hahaha..kite tgu je la..ape tindkn selanjutkn..


    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/u-can-never.html

  3. ~aku boy~ says:

    @ZWAN SABRIkan.... x kisahlah dia gay ker... tapi x perlu la mention ngan cara gini... kesia kat mak dia.. mesti terkejut beruk klo dgr ucapan berani beliau..

  4. Anonymous says:

    takut lg ramai yg berani nk expose yg depa tu gay je..

  5. ~aku boy~ says:

    @Anonymous ermmmm... betol gak ek...huhu

Leave a Reply