Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Pabila Mulut Membisu, Jari Jemari Bersuara...
Wah entry kali ni aku nak share pasal percutian ke Pulau Mamutik hari tu. Memang satu percutian yang best.. thanks to my ex-colleagues for invite me with that fantastic vacation.
Perjalan dari pelabuhan kk (jesselton point) ke pulau mamutik tak la lama sangat... tak sampai setengah jam perjalanan kot... time mula2 sampai tu, tak ramai org...sbb kami first group yang sampai.. lepas saja samapi, kami terus cari tempat yang strategik utk bermandi manda..
Sayangnya, aku x amik picture banyak...huhu gambar2 kat bawah ni pun akugrab dari facebook member yang bawa camera.. huhuhu
so, korang tgk la gambar2 yang ada erk... enjoy...!

Kalo orang nak tahu, tambang nak ke pulau tu tak la mahal sangat...
bawak la rm10.00 utk pergi balik...kat pulau tu ada restoran, so makan kat sana jelah ye..
kedai runcit pun ada..tandas of course ada...
line telepon pun ada...boleh 3G kot...hik3

kat pintu masuk pulau....

Pabila 3 HR admin bergabung...hik3

Mangsa buli kena timbus... Padahal dia yang relakan diri nak ditimbus..
siap dulu2an korek lubang tuk masuk kot...hahaha

Pose kat jeti

Kat akar pokok ni jugak yg terpilih tuk berpose...

p/s: next percutian..nak ke kundasang...(itu yg kwn2 aku plan)
wlupun kundasang tu dah balik2 p... tapi kalu ngan kwn2 mesti best...
tak sabar tunggu roger dari mereka!!!!!!!!


Leave a Reply