Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...


Tadi boy ada minta dengan rakan-rakan blog yang lain untuk bagi pendapat tentang entry boy yang lepas. Entry Pasal "Aku Keliru~~Nak respond kawan-kawan pembaca", tapi boy hairan sebab tidak seorang pun yang bagi komen pasal entry tu. Agak sedih jugak sebenarnya, sebab boy betul-betul mahukan jawapan. (Terasa tidak dipedulikan di dalam dunia blog) huhuhu


Kemudian, bila boy pergi ke blog-blog lain dan minta mereka untuk bagi pendapat tentang hal itu, salah seorang rakan blog tinggalkan pesanan dekat shoutbox boy bahawa entry boy tak boleh nak komen mungkin kerana ada masalah setting. Terima kasih kepada en.apezs slamber kerana telah memberi tahu hal ini. Kalau tidak, sampai bila pun boy tak tahu kenapa rakan-rakan blog dah tak mahu komen entry-entry boy.

Sebenarnya, boy sendiri pun tak berapa pasti, apa yang telah boy buat kat setting tu. Tapi tadi dah cuba godek-godek apa yang patut, lepas ni boy tak tahu la nak buat apa lagi kalau kawan-kawan memang tak boleh komen. Harap ada seorang insan yang baik hati boleh tolong boy untuk menyelesaikan masalah ini. huhuhu

Tolong.....

Pabila Mulut Membisu, Jari Jemari Berbicara
Hati memberontak, meluahkan melalui taipan tangan...

7 Responses so far.

  1. bro... boleh ni maw komen2 sudah..

  2. ~aku boy~ says:

    Yeeeahhhhh!!!
    Alhamdulillah...
    Rupanya..mmg betul ada setting yang terubah..
    komen mu membuatkan sy gumbira!!!
    tq...tq..

  3. ~aku boy~ says:
    This comment has been removed by the author.
  4. FarhanaDr says:

    Kikiki.. Siap test tu.. Jangan sesedey.. Jangan terase.. :p

  5. ~aku boy~ says:

    @FarhanaDr Hai ana... lam ko x komen aku kan...hik3... buzy ngan pesakit2 ker?? enjoy ur day ya... rindu kat ko... hik3

Leave a Reply