Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...


Malam tadi boy pergi menjelajah ke alam maya internet,
Pastu boy terjelajah satu blog ni.. Nama Tuan empunya blog itu ialah
Pastu, rasa terpaut ngan contest yang dia buat...
Kalo korang nak tau contest apa..just click kat picture kat atas tu.
(Gambar2 gadis chumil yang melompat) so sweeeeet!~~ hik3

Maka dengan itu, boy dah pilih gambar boy ngan kawan-kawan
masa kat universiti dulu..
Makan aiskrim bersama-sama
Dr kiri: Noh,5-jal,Ayie,Zul,Boy,Fizi

Best kan tgk kami beraksi makan aiskrim tu..
Sebenarnya time ni lepas habis kelas,
kebetulan nak balik tu kitorang tunggu bas,
then cuaca pula panas (terengganu ok)
So, kitorang pun beli la aiskrim tu... hik3 best2...
Kalo tgk kat gambo tu, masing2 ada gaya tersendiri...
tapi bila boy amati gambar boy... nampak mcm rakus giler!!!~~~
Mcm serius sgt nak baham aiskrim tuh...wahakakaka

Best betul kenangan time study dulu...
Kena pulak kawan yg sekepala... hambik!
pergi mana2 pun bersama-sama...hik3...
Rasanya Nak tukar la tajuk gambar tu..
The Best Moment to The Greatest Memory
d(^_________~)b

Baiklah, Leh kerana antara syarat2 nak join contest ni
kita kena tag member blogger..
So, Here Boy nak tag:

Mr Khairi: MrKhai Dot Com

Baiklah! dah siap!~~~~~hik3




Leave a Reply