Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Tadi, p la tgk berita harian online...lepastu, terbaca benda ni...rasa menarik untuk dikongsikan... jadi, tanpa segan silu, saya copy and paste kat blog ni. Yelah, mana tahu, ada lagi yang tak baca...ni kira mcm info jgk la...huuu tah betul ke tak, kamu renung2kan lah ye..

Mungkin ada wanita yang berhajat untuk mempersuamikan lelaki yang masih “dara”/ “teruna” (tak ramai dah) walaupun kebanyakan wanita lebih suka memilih yg berpengalaman, ini panduan untuk anda mengenali samaada seseorang lelaki itu masih teruna atau tidak..

1. lelaki teruna suka mengintai-intai (curi pandang) perempuan cantik pada wajah berbanding lelaki tak ada teruna gemar melihat tubuh wanita

2. lelaki teruna segera mengalihkan pandangan apabila ditentang wanita cantik manakala lelaki tak teruna mengekalkan pandangan

3. lelaki teruna menunduk apabila dipandang wanita cantik dan menunjukkan reaksi gembira (mengetap bibir untuk cover senyum) tetapi lelaki tak teruna menunjukkan reaksi bersahaja

4. lelaki teruna malu membuka mulut untuk makan atau bercakap di hadapan wanita yg cantik. lelaki teruna seperti “kena interview” apabila bercakap dan badannya kaku

5. lelaki teruna berdegup kencang jantungnya apabila mendapati wanita cantik menyukainya

6. lelaki teruna membosankan apabila bercinta. gayanya agak “nerd”. gemar berlagak untuk menarik pasangannya.

7. lelaki teruna juga sanggup menghabiskan banyak wang untuk pasangannya untuk menambat hati pasanganna

8. lelaki teruna terlalu sensitif. mereka akan sering menghubungi pasangannya sehingga dapat dan mereka akan rasa sedih yang amat sangat apabila diabaikan

9. lelaki teruna sering mengagung-agungkan pasangannya dan mengatakan orang lain tak cantik. mereka akan bercerita tentang pasangannya dan memuji-muji pasangan apabila berbual dengan kawan-kawan.

Sumber: Bernama

20 Responses so far.

  1. Yeah! saya masih Teruna.. hehe..

  2. ~aku boy~ says:

    @ZWAN SABRIalhamdulillah...syukur...sejuk perot mak ko mengandungkan ko... heeee aku pon... lalalala

  3. akupun teruna...... suci bersih n inesen... hehe

  4. saya pun bnyk ciri2 yg disebut..
    wuhhuu MASIH teruna...yaw..!!

  5. Yeke begitu?? Woooho... Jadi Ash dapat kesan lar sapa2 yang teruna atw tak sekarang dengan menggunakan maklumat ni..hohho

  6. ~aku boy~ says:

    @::FAIZ FARISH::Tahniah!!!! andalah jejaka idaman gadis2 semalaya... pertahankan itu sehingga pd malam pertama! (ops! terlebih sudah)...gurau2 :)

  7. ~aku boy~ says:

    @::FAIZ FARISH::Tahniah!!!! andalah jejaka idaman gadis2 semalaya... pertahankan itu sehingga pd malam pertama! (ops! terlebih sudah)...gurau2 :)

  8. ~aku boy~ says:

    @zidEL zhafiz kita sama!!! yeeaahhh! give me five!!! ha3

  9. ~aku boy~ says:
    This comment has been removed by the author.
  10. ~aku boy~ says:

    @nekkenprojectwhy??? ada mmbr ko yg ko nak check ker?? haha habaq mai... ramai ke dok? hahaha

  11. ehem2....mcmnie rupenye...


    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/keras-kaku.html

  12. ~aku boy~ says:

    @DanieL AdiE ehemmmm.... ya gitu kot heeee

  13. FarhanaDr says:

    Contoh terdekat.. Ko laa boy.. Pemalu gitu.. Hahahahaha.. :p

    P/S: Rajin ko berbelog ye sekarang.. ;)

  14. ~aku boy~ says:

    @IMANSHAHtahniah iman... semoga kekal sampai pada waktunya...heeee

  15. ~aku boy~ says:

    @FarhanaDrDr.Hana... aku pemalu ker??? hahaha sikit la...hik3 tp ttp masi teruna :)

    p/s: Tak Taw la...semenjak dua menjak ni, rasa kembali addicted tuk berblogging...heeee

  16. Anonymous says:

    Thanks a lot my friend

Leave a Reply