Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...


Ni kali la....ding gong
jam menunjukkan pukul 12.45 am..
saya baru jer habis create gift untuk esok...
Memang mengantuk buat origami nih...
Esok nak tgk reaksi tuan empunya badan yang dpt hadiah saya nih..

Untuk yang terakhir,
Saya tambah lagi origami berbentuk bunga..
Pasu dan bunga yang saya buat sendiri...
Penuh kesabaran saya buat sbb banyk kali salah step!
huhu Semua tu disertakan dengan sekeping card..
rasa puas bila hadiah yang saya buat menjadi..
tak tahu la cantik ke tak di mata penerima esok..

Kat sini saya sengaja upload utk tatapan kamu.
Kalu kamu suka, bermaksud penerima esok pun suka.
Doakan supaya dia tidak kecewa ngan hadiah murah daripada saya nih.
hi hihihihihi

Leave a Reply