Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam
Sempena menyambut kedatangan 2011 ni
Aku dengan berbesar hati memberi award kpd followers aku.
Terima kasih kerana sudi menjadi follower aku ya kawan-kawan.
Kamu ambil (copy) saja award ini sebagai tanda terima kasih aku.
Tak la cantik sangat aku buat tapi ianya khas untuk kalian.
Tak perlu la tulis pasal aku ya...takut menyusahkan pulak (^__~)

SELAMAT TAHUN BARU 2011
Doakan kalian sentiasa sihat and gumbira.


notakaki: aku menyambut new year kat umah jer..huhu

14 Responses so far.

  1. yay.
    dah abeh cepat datang sini, nak amek award punya pasal.
    TQ ^^

  2. ~aku boy~ says:

    @nulhazwany abdul malik hehe u r the 1st one yg datang... ;) thanks ya.

  3. camna ek nak letak award ni dalam almari aku? haha

  4. ~aku boy~ says:

    @ZWAN SABRI hahaha tak tau la plak nak letak kat mana.. ni first time aku wat award sendiri...huhuhu

  5. FarhanaDr says:

    Amboiiii.. Harus ada muka dia kannnnnnnn.. Kacak bergaya.. Hihihihi.. :p

    Weh.. Kem salam chi ye.. :)

    And yeah.. Thanx boy for the award..

  6. ~aku boy~ says:

    @FarhanaDr heeee... doc, aku br nak tulis pasal dia... hik3... dtg bc nt ya...

    u r welkam then..;p

  7. wah.
    tahnks.
    salam kenal.
    XD

  8. noname says:

    encek boy..award untuk pelawat tahun baru nie takder ker...auuummm:)

    Psssssssssssssssssssssss


    Join Kontes Geng Lepak | Kontes Lepak | Hadiah menarik dari Langkawi

  9. ~aku boy~ says:

    @noname utk pelawat tahun baru tak buat lagi...hahaha nak suh aku join contest ea? ok...i g usha2

  10. arina says:

    tengs ya boy sy amek award awk okay . nnt sye letak entry khas tok award awk .nnt dtg laa blog sy okies bce :)

  11. ~aku boy~ says:

    @arina okies... no hal... he3 sy akan rajin2 menjengah blog kamu...

Leave a Reply