Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Khazanah Tulisan Ku

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Bola ka Lagu? haha... for sure aku aan pilih lagu. So, malam ni aku akan tengok AJL 2010. Hanya tinggal beberapa minit lagi nak start. Tapiiii.... confirm pakcik aku nak tengok bola malam ni...huhuh tak kisah la. Dapat tengok sikit pun x apa. Yang penting aku tak kempunan tengok AJL kali ni hahaha..

Secara jujurnya, sebagai orang Sabah aku akan pilih peserta dari Sabah yang bertanding di AJL malam ni sebagai pemenang. So, tak perlu mention la siapa peserta dari Sabah tu. Mesti support dol. hikhikhik So, kepada peserta2 dari Sabah. All the best!

Tapi, tak boleh nak pandang ringan peserta2 lain. Semua memang hebat-hebat belaka. Masing-masing mempunyai sejarah yang tersendiri untuk melayakan mereka dinobatkan sebagai pemenang.

Apa pun, kita tengok la dulu. Kalah dan menang tu memang adat bertanding (ayat lapok lagi).

Leave a Reply