Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Khazanah Tulisan Ku

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...

Salam. Okay. Malam tok kamek mok klakar sawak. So mintak maap la mun kitakorang sik faham apa yg mok kmk madah tok. Sebenarnya, kamek tensen gilak bha. Taw kenak? Nok ya la, pasal keja kamek tok. Kamek sik suka mun bos kamek suk kamek molah keja yang kamek sik baapa suka. Arghhh!!! nya suh kamek jadik tutor, pahal??? tok bukan keja kamek bha!! Apa guna nok tutor yang sedia ada ya??? Nya sik polah apa-apa pun kat office ya. Nya touk men game jak. Nangga Fb. kamek dah la cari sales tuk sidak ya. Dalam masa sama juak kamek jadik tutor. Aih!!! Babui na sidak ya!!!!!!!!! Sik suka!!!!! keja kamek cari sale ok! keja kamek deal ngan client ok! tuk cari duit masok...tuk cr untung kat cmpny sidak ya...

Owk la, mentang-mentang kamek org baru sitok, sidak boleh molah kamek kedak tok!!! Sik suka kamek jadi tutor tok.. Sumpah sik suka! Sik kena ngan jiwa kamek bha. Dah la kamek nang sikda basic apa2. Terpaksa mek study balit suma buku panduan sidak beri kat kamek! Apa sidak polah??? Sikda apa-apa ok! kamek tok yang jadi mangsa molah keja sidak!.

Ok, tadi mmber kamek nanya. Pahal kamek sik madah kat bos ya yang kamek sik maok?? tau kenak kamek sik madah kat bos??? Sik tau kena...kamek kedak terpaksa, mok nolak sik sanggup. huhuhu Tapi, kamek dah plan tek, esok kmk mok madah kat bos yang kelak time kmek mengajar kamek ada appointment kat luar. Benar la ya. Kmk mok jmp client kmek. Mok bincang pasal program kamek polah ya.

Sikpa, kamek kena sabar lok. Harap-harap keja baru yg kamek apply tek ada respon bait. Kamek sik sanggup agik keja kat sitok. Sidak mok memperalatkan kmk jak. Sidak ya senang-senang goyang kaki men game. huhu


nota: sabar itu separuh daripada iman...

Leave a Reply