Reality Kehidupanku

Blogger Boy From Sabah | Kenali Aku Sebagai Mr.K_Boy

Click! Click!

About Me

My photo
Welkam..welkam.. Semoga korang enjoy baca entry-entry aku ya. Kalau nak korang boleh komen, kalau tak pun, just baca jelah ek. Tq. Do come again.

Click! Click!

Followers

Khazanah Tulisan Ku

Jom Borak Sini

Edit Gambar?

Blogger Boy

Blogger Gurl

Kehidupan??

Mari selami kehidupan seorang blogger boy ...

Renungkan..

Kehidupan ini indah seandainya kita menghargainya dengan sebaik mungkin ...

Kuatkah anda..

Bangkitlah semua untuk mengharungi kehidupan ini ...

Mencari semangat..

Percayalah bahawa kamu adalah yang terbaik. Kerana kamu adalah sebaik-baik ciptaan-Nya ...

Bangkitlah

Jangan mengenal erti putus asa ...


Salam Jumaat & Good morning guys. yeah!!! Semangat betul pagi-pagi nih. Tak sabar nak jumpa client-client yang aku tunggu-tunggu. perghhh! memang nak kena pulun siapkan hari ni...

Kepada mereka yang dah join contest aku tu tq ya..and kalau ada lagi yang aku tak view tu, jgn risau sebab nanti korang akan diview juga. sekarang ni agak busy sket, tu la tak dapat nak view-view lagi...hehehe

Malam tadi aku tidur dengan nyenyak setelah penat berjalan-jalan seharian. dah la hujan renyai-renyai, kipas pulak berpusiang dengan laju. sangat sedap tidur ok lalalalala

ok. nak berangkat dah... daaaa muah!

Leave a Reply